Frumoasă sau groaznică? Iată cum arată Andra, fără pic de machiaj. FOTO în articol

Distribuie

Andra este una dintre vedetele din România care se prezintă impecabil: voce deosebită, piese care prind la public, ținute sexy și un chip drăgălaș. Însă atunci când nu este în lumina reflectoarelor, cântăreței îi place să fie naturală.

Andra Măruță poate fi numită o artistă completă: look impecabil, muzică bună, voce specială. Însă ce se ascunde în spatele chipului plin de machiaj pe care îl vedem la televizor este puțin diferit, scrie unica.ro.

Deşi nu mai are strălucirea pe care o afişează atunci când este în lumina reflectoarelor, Andra nu arată rău nici fără fard şi necoafată, aşa cum li s-a arătat fanilor într-una din fotografiile postate de vedetă pe un site de socializare.

Andra a înregistrat primul album la vârsta de 14 ani şi este una dintre cele mai apreciante cântăreţe de pe plaiurile mioritice. Primul album numit simplu „Andra”, s-a bucurat de un mare succes din care au fost extrase doua single-uri pentru videoclip: „În noapte mă trezesc” și „Eu aș da”, care au devenit hit-urile anului. După o lună de la apariția single-ului „În noapte mă trezesc”, Andra este nominalizata la Premiile Industriei Muzicale Românești la trei secțiuni: Pop, Dance și R&B unde a fost răsplătită cu premiul pentru cel mai bun proiect de debut.


Distribuie
..