FRANK SINATRA şi AVA GARDNER, o dragoste explozivă, pasională cum rar poţi vedea

Distribuie

O singură cină i-a făcut să se declare suflete pereche. Au fost căsătoriţi timp de sase ani şi după divorţ, au rămas prieteni pe viaţă.

Există atât de multe poveşti de dragoste în lumea asta, atat de multe momente unice învăluite în sentimentul grandios al amorului…

Un cuplu care încă ne mai aduce zâmbetul pe buze este format din Frank Sinatra şi Ava Gardner, o poveste care a început pe vremea când Frank era însurat. Se pare că în momentul în care cei doi s-au cunoscut, cariera Avei abia începea să prindă contur. Când privirile celor doi s-au întâlnit, Frank i-a spus frumoasei actriţe: „Păcat că ai deja un însoţitor. Dacă te-aş fi cunoscut doar cu puţin timp înaintea lui, ai fi fost acum soţia mea”.

După câţiva ani, cele două staruri s-au reîntâlnit la o petrecere. Ignorat pe moment de Ava, Frank nu a stat mult pe gânduri, a urcat la etajul sălii şi a strigat-o pe actriţă de la balcon, cu timbrul său vocal inconfundabil. Chiar dacă nu i-a făcut o serenadă şi nici nu a pus la cale un moment romantic, cu siguranţă i-a captat atenţia frumoasei Ava. Drept urmare, ea a acceptat invitaţia la cina venită din partea lui Sinatra .

Din păcate, ca în orice poveste frumoasă, intervin şi detalii mai puţin frumoase. Ava Gardner începuse să fie o actriţă extrem de apreciată, iar frumuseţea ei era recunoscută în întreaga lume. În schimb, cariera lui Sinatra suferea, iar declinul lui şi ascensiunea ei nu au făcut decât să dăuneze relaţiei lor sentimentale.

Nimic nu a reuşit însă să-i despartă definitiv. Au ramas apropiaţi chiar dacă nu au reuşit să spargă superficialele tipare din lumea filmului, atunci când vine vorba de stabilitate şi dragoste.

Un final frumos pentru o poveste de dragoste frumoasă. Poate că uneori este mai bine să dispară pasiunea şi să rămână prietenia, decât să dispară orice urmă de încredere şi respect şi să rămână doar sentimente negative ce nu-şi au locul într-o poveste de dragoste autentică.


Distribuie
..