FOTO Victoria Beckham, desemnată „FEMEIA DECENIULUI”

Distribuie

Victoria Beckham a fost numită „Femeia Deceniului” la gala anuală „Glamour Woman of the Year”, organizată de revista Glamour. Vedeta a apărut la evenimentul desfăşurat marţi seara, la Londra, însoţită de fiul său cel mare, Brooklyn.

 Fosta solistă a trupei „Spice Girls”, devenită între timp designer vestimentar a ţinut să  sublinieze că cea mai importantă femeie este  mama.

Mie chiar îmi plac femeile. Noi aici suntem o mulţime de femei care susţinem alte femei. Pentru asta am venit, ca să ne susţinem unele pe altele. Este şi mama cu mine, şi sora„, a spus Victoria Beckham, în vârstă de 39 de ani.

Victoria a ţinut să le mulţumească  fiului său şi soţului David Beckham.
Îţi mulţumesc Brooklyn, cel mai chipeş bărbat din încăpere, că ai fost însoţitorul meu în această seară. Îţi mulţumesc David… Şi mulţumesc şi încă unui bărbat din viaţa mea, Simon Fuller„, a declarat artista.

Daniel Radcliffe, starul din „Harry Potter” a fost desemnat „Bărbatul  Anului”,  în timp ce Myleene Klas a fost numită „Impresarul Anului”. Printre câştigători s-au mai numărat actriţa Rebel Wilson şi cântăreaţa Rita Ora.


Distribuie
..