FOTO Leonardo DiCaprio, amendat cu 50.000$ pentru SEX ÎN GRUP într-un hotel

Distribuie

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai petrecăreţi actori de la Hollywood. Fotografiile de la chefurile de noapte pe care le organizează actorul cu regularitate sunt mereu pe prima pagina în presă. Recent, Leonardo a petrecut câteva zile la Cannes, în Hotelul Cap-Eden-Roc, unde de asemenea s-a distrat într-atât de bine, încât a fost amendat cu 50.000 $ pentru că a făcut sex cu 7 femei.

Actorul  din „Titanic” a chefuit toată noaptea în camera din hotel organizând o adevărată orgie cu 7 femei. Mai mult decât atât, hotelierii de la Cannes şi-au exprimat nemulţumirile pentru starea în care a fost lăsată  camera gazdă.
Potrivit angazaţilor de la hotel, vedeta a făcut un  mare dezastru: patul, covorul şi canapeaua au fost devastată , iar prin întreaga încăpere erau aruncate resturi de ţigări, pe care acesta le uita aprinse.

Distrastracţia a fost într-atât de mare încât şi  marmura din baie a fost spartă pe alocuri de sticlele de şampanie, oglinda cu particule de cristal a fost distrusă, robineţii căzii au fost smulşi, iar lenjeriile intime au înfundat toaleta.
Se pare că DiCaprio, în vârstă de 38 de ani nici nu planifică să se cuminţească, iar taxările pe care le primeşte pentru comportamentul său nu sunt o piedică pentru  a continua petrecerile. 

Hotelul Cap-Eden-Roc din Cannes

Actorul a lăsat ţigări nestinse pe covor şi pat.

Marmura din baie a fost distrusă.

foto:click.ro


Distribuie
..