FOTO! Lady Gaga a fost fotografiată FĂRĂ PERUCĂ. Imaginile te vor lăsa MASCĂ

Distribuie

Extravaganta artistă Lady Gaga, recunoscută pentru stilul său nonconformist a apărut în pe străzile din New York în ipostaze care i-au lăsat mască pe fanii din întreaga lume.

Recent vedeta a fost fotografiată de către paparazzi în timp ce ieşea dintr-un club din Los Angeles. Din imagini se vede că artista are o stare emoţională nu tocmai bună, fiind însoţită de către un bodyguard care o ajuta să meargă.

Pe lângă faptul că Gaga a renunţat la ţinutele extravagante, fiind îmbrăcată într-un pulover albastru, pantaloni scurţi negri şi ghete înalte vedeta, detaliul care a uimit fanii vedetei a fost faptul că Gaga a renunţat la perucă, părul acesteia fiind foarte rar, iar în spate tuns la chelie.

Portivit presei americane, artista încă se simte slăbită de la operaţia suferită la şold, care a ţinut-o în scaunul cu rotile pentru mai multe săptămâni. În urmă cu câteva zile, starul a apărut pe străzile din New York, îmbrăcată doar în sutien şi o fustă mini. Gestul a fost perceput de către fani ca un anunţ de revinire triumfală în showbizz.

Vezi cum Lady GAGA se plimbă pe străzile din New York doar în SUTIEN!

foto:antena3.ro


Distribuie