FOTO Justin Bieber, din nou îndrăgostit! Cum arată noua iubită a vedetei

Distribuie

Se pare că megastarul Justin Bieber a intrat din nou într-o aventură amoroasă. Recent idolul tuturor adolescentelor a fost surprins sărutându-se în Las Vegas cu noua lui iubită, pe nume Jordan Ozuna.

De ceva timp, Justin Bieber este tot mai des zărit în compania fetelor mulatre. După relaţia cu cântăreaţa Ella-Paige Roberts Clarke, artistul trăieşte o nouă poveste de dragoste cu o altă domnişoară cu aspect exotic.

Potrivit editorilor E!News, vedeta  a fost surprinsă sărutându-se în Las Vegas cu noua sa cucerire, Jordan Ozuna, despre care se ştie că lucrează ca model şi chelneriţă.

Aspectul său sexy nu putea să nu-l ademenească pe Justin. Cu un look îndrazneţ  Jordan ar fi fost văzută alături de Bieber într-o locaţie luxoasă.
„O ţinea la el în poală şi o săruta. Mai apoi, într-una din camerele de aşteptare ale locaţiei, el s-a aşezat cu capul pe ea şi s-a lăsat alintat o perioadă considerabilă. Se mai ridica, o lua în braţe, îi dădea pupici şi ambii păreau destul de implicaţi în relaţie”, a dezvăluit o sursă de la faţa locului.

Potrivit aceleaşi surse, cei doi păreau a fi foarte pasionaţi unul de celălalt. O fi oare o relaţie de lungă durată?

foto:ibtimes.com


Distribuie
..