FOTO: Jennifer Lopez şi-a schimbat din nou look-ul. Al treilea stil în două luni

Distribuie

Jennifer Lopez este fără doar şi poate un model pentru femeile din lumea întreagă. Are 45 de ani, dar se simte mai plină de viaţă ca niciodată. Profesional îi merge foarte bine şi arată impecabil. De aici vin probabil şi schimbările dese de atitudine şi stil care aduc diversitatea în viaţa artistei.

După zicala „short hair, don’t care” (am părul scurt şi nu îmi pasă de nimic), Jennifer Lopez a afişat de curând al treilea look în doar două luni de zile. Cântăreaţa şi actriţa a renunţat la bucle şi şi-a vopsit din nou părul. Admiratorii ei au apreciat imediat schimbarea, iar fotografia a strâns mai bine de 500.000 de like-uri în doar 24 de ore.

 

J. Lo. a dezvăluit de curând şi cum se menţine în formă la 45 de ani: „Mă antrenez, dar nu ca o nebună aşa cum am fost odată. Mă simt foarte bine, sunt în cea mai bună formă a mea. Rar sar peste antrenamente, iar uneori merg la sală târziu în noapte, dar înainte să îmi dau seama că nu mai am chef. Atunci îmi spun că o fac pentru mine şi mă ridic imediat din pat.”

Ce părere ai de noul look al lui Jennifer?

Ce părere ai de noul look al lui Jennifer?

zutv.ro


Distribuie
..