FOTO! Halle Berry a avut o NUNTĂ DE VIS într-un castel din Paris

Distribuie

Halle Berry s-a căsătorit în această sâmbătă, 13 iulie cu Olivier Martinez. Ceremonia privată a avut loc în castelul Chateau des Conde, în apropiere de Paris şi a adunat un număr de aproximativ de 60 de persoane.

Actriţa a ajuns în faţa altarului pentru a treia oară. Cei doi şi-au dorit o ceremonie restrânsă, Halle fiind însărcinată în luna a şaptea. Aceasta urmează să aducă pe lume un băieţel, primul copil al cuplului. Sarcina a fost considerată o adevărată minune de către actriţă, având în vedere că are deja 46 de ani.

Berry a fost căsătorită înainte cu David Justice (1993 şi 1997) şi Eric Bennet (2000-2005). Divorţul de Bennet, starul a jurat că nu se va mai căsători niciodată, însă Olivier a reuşit să-i schimbe viziunile despre căsătorie, astfel că cei doi şi-au jurat ieri dragoste veşnică în cadrul unei ceremonii lipsite de ochii presei.

 Îmbrăcată într-o rochie crem, Halle a apărut la nuntă într-o maşină de epocă şi însoţită tot timpul de fiica ei, Nahla.  Nunta de vis s-a încheiat cu spectaculoase focuri de artificii. Olivier Martinez şi Halle Berry s-au îndragostit de platourile de filmare ale peliculei „Dark Tide”, în 2010  şi s-au logodit în primăvara lui 2012.


foto:sheknows.com


Distribuie
..