FOTO Eva Longoria are o relație cu un milionar, cu 5 ani mai tânăr decât ea

Distribuie

Actriţa Eva Longoria a confirmat pe contul său de Twitter că are o relaţie cu Ernesto Arguello, un om de afaceri american, cu 5 ani mai tânăr decât ea.

Ernesto Arguello este un om de afaceri american, devenit celebru în urma participării sale la emisiunea „Ready for Love”, un reality show asemănător cu „Burlacul”, scrie Libertatea.ro.

„Cred că relaţia noastră este specială pentru că la început am fost prieteni”, a mărturisit Eva.

Eva (38 de ani) l-a cunoscut pe Ernesto (33 de ani) când l-a distribuit în acest reality show, produs chiar de diva Hollywood. Actriţa a spus că ea şi omul de afaceri au fost doar prieteni, dar au văzut lucrurile altfel datorită speculaţiilor presei despre ei.

„Cred că ar trebui să mulţumim presei că ne-a deschis ochii”, a glumit Eva.

Vedeta din serialul „Neveste disperate” s-a despărţit anul trecut de Eduardo, fratele actriţei spaniole Penelope Cruz. Eva  a început să se afişeze în public cu spaniolul, care este cu 10 ani mai tânăr ca ea, în februarie 2011, la o lună după finalizarea divorţului de jucătorul de baschet Tony Parker. De atunci cei doi s-au despărţit şi s-au împăcat de mai multe ori.

Eva Jacqueline Longoria a devenit celebră datorită rolului din serialul „Neveste disperate”, unde o interpreta pe Gabriela Solis, dar şi în telenovela americană „Tânăr şi neliniştit”, în care a intrat în pielea Isabellei Braña, între 2001 şi 2003. Pentru prima producţie, Eva a primit şi o nominalizare la „Globurile de Aur”. A mai jucat în peliculele „Harsh Times” (2005), „The Sentinel” (2006) şi „Over Her Dead Body” (2008).

 

 


Distribuie
..