FOTO! Elena Băsescu se relaxează pe plajă în a şaptea lună de SARCINĂ. Uite cum arată aceasta

Distribuie

Fiica preşedintelui României, Elena Basescu se află în a şaptea lună de sarcină, însă a reuşit să-şi păstreze formele fizice de invidiat. Europarlamantarul român a postat nişte poze pe contul personal de Facebook unde apare alături de soţul său, Bogdan Ionescu pe litorarul Neptun din România. Vezi mai jos cum arată aceasta.

Însărcinată în luna a şaptea, Elena Băsescu a reuşit să îşi menţină silueta şi nu a adăugat prea multe kilograme în plus. Fiica mezină a preşedintelui României a petrecut weekend-ul trecut în staţiunea preferată a familiei Băsescu.
În fotografia postată, Elena apare într-o rochie de plajă, cu imprimeuri colorate care îi scoate în evidenţă picioarele tonifiate, fapt care demonstrează că termenul avansat de sarcină nu şi-a pus amprenta asupra siluetei.

foto:rtv.net

Elene Băsescu şi Bogdan Ionescu aşteaptă cu nerăbdare naşterea primului său copil, sarcina fiind din spusele Elenei o adevărată binecuvântare.

Toată lumea mă întreabă dacă mă simt bine. Eu consider că sarcina nu este o boală, este o binecuvântare aşa că singurul răspuns pe care pot să vi-l dau este că mă simt extraordinar de bine„,  a povestit EBA.

Preşedintele României, Traian Băsescu este foarte fericit de faptul că Elena Băsescu va da naştere unei fetiţe. Venirea pe lume a bebeluşului urmează să fie în luna septembrie.Distribuie