FOTO Cum arată Angelina Jolie la o lună după MASTECTOMIE

Distribuie

Angelina Jolie a apărut ieri pentru prima dată în public după ce a suferit o intervenţie chirurgicală de extirpare a sânilor. Însoţintă de Brad Pitt la premiera filmului „Word War Z”, în care ultimul are rolul principal, Angelina a avut o prestaţie extraoridinară pe covorul roşu.

Îmbrăcată într-o rochie neagră elegantă, care îi contura silueta impecabilă, starul  a atras privirile tuturor oaspeţilor de la premieră, inclusiv a paparazzilor, care nu au lăsat-o să facă un pas fără a fi fotografiată.
Vedeta, în vârstă de 37 de ani şi mama a şase copii, părea a fi foarte fericită alături de iubitul ei, Brat Pitt.

„Vreau să spun tuturor femeilor că decizia de a face mastectomie nu a fost deloc uşoară. Acum copiilor mei nu va mai trebui să le fie teamă că mă vor pierde din cauza cancerului la sân. Vor vedea doar nişte cicatrici. Rămân aceeaşi „mami”, aşa cum am fost întodeauna” a afirmat Angelina Jolie.

foto: popsugar.com

Amintim că pe data de 14 mai Angelina Jolie a anunţat că şi-a extirpat ambii sâni pentru că  medicii au avertizat-o că riscă să se îmbolnăvească de cancer mamar şi cancer de ovare.  Operaţia de mastectomie a şocat întreaga lume, iar acuzările nu au îndrăznit să apară. Potrivit presei americane, multe femei din SUA  ar fi apelat  la o asemenea procedură, dacă aceasta nu ar fi atât de costisitoare.


Distribuie
..