FOTO Chris Brown, acuzat că a lovit o femeie în timpul concertului. Vezi cum arată victima

Distribuie

O tânără pe nume Deanna Gines îl acuză pe Chris Brown că ar fi agresat-o fizic în timpul unui concert susţinut de cântăreţ, într-un club din California. Femeia a povestit poliţiei că artistul a împins-o, iar ea s-a lovit rău la genunchi şi a suferit o întindere de ligamente.

Atât Chris Brown, cât şi proprietarul clubul în care a avut loc incidentul neagă cele declarate de Deanna şi pretind că tânăra este obsedată de căutare de publicitate.

Ţinând cont de declaraţiile adunate de la oamenii de securitate şi de la cei  care au asistat la concert am realizat că acuzaţiile fetei sunt false. Deanna încercă să urce pe scenă în timpul concertului, însă s-a lovit de oamenii angajaţi să-l protejeze pe Brown. Nu există nicio posibilitate că aceasta să ajungă la Brown având în vedere forţele de ordine din jurul lui. În cele din urmă a fost dată afară din club„, declară  Mike Joher, proprietarul locaţiei.

Chiar şi aşa, poliţia a luat în consideraţie certificatul scos de  Deanna, care demonstrează că aceasta a suferit o ruptură de ligamente la piciorul drept. Astfel, pe marginea acestui caz a fost deschisă o anchetă.


Distribuie
..