FOTO Cele mai lungi şi fericite relaţii de la HOLLYWOOD

Distribuie

E obişnuit deja ca divorţurile şi despărţirile cuplurilor celebre să răsune în presă aproximativ în fiecare lună. De obicei, relaţiile de la Hollywood sunt cunoscute ca fiind de foarte scurtă durată. Există însă, cupluri care au trecut într-un fel un test al timpului în industria hollywodiană.

Aşadar, iată care sunt perechile celebre care au rezistat tuturor obstacolelor şi continuă în prezent să formeze un cuplu perfect.

David şi Victoria Beckham
David şi Victoria au  început să se întâlnească în 1997 şi au supravieţuit acuzaţiilor de înşelăciune. Ei au patru copii  împreună şi au supravieţuit ca şi cuplu fiind în ochii publicului de aproximativ 16 de ani.

foto:vk.ru
Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick
 La fel ca şi cuplul Beckham, vedeta serialului „Sex and the City” şi actorul  Matthew Broderick s-au căsătorit în 1997 şi sunt o familie fericită până în prezent.

foto:vk.ru
Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones
 Pentru Michael şi Catherine dragostea nu are vârstă şi limite.  Michael Douglas este cu 25 de ani mai în vârstă decât  Catherine Zeta-Jones. Cei doi au o relaţie solidă timp de 13 de ani.
foto:shwedarling.com

Melanie Griffith şi Antonio Banderas
Melanie Griffith şi Antonio Banderas au început relaţia  în 1995, în timp ce ea era înca căsătorită cu actorul Don Johnson, iar Antonio, la rândul său  era căsătorit cu prima lui soţie Ana. În ciuda faptului că relaţia lor a început ca o aventură  Melanie şi Antonio sunt împreună până în prezent.
foto:vk.ru
John Travolta şi Kelly Preston
John Travolta şi Kelly Preston au o relaţie puternică încă din  1991, de când s-au căsătorit. Ei recunosc că au apelat la consiliere  de-a lungul anilor, dar au spus că de fapt consilierea i-au ajutat în căsnicie, iar căsătoria lor a rămas puternică în aceste ultime două decenii.
foto:vk.ru
Tom Hanks şi Rita Wilson
 Cei doi s-au casatorit în 1988 şi sunt împreună  de peste 25 de ani. În ceea ce priveşte relaţia lor, Hanks a spus odată  la Oprah Winfrey, “Eu sunt un om norocos. Rita ar fi putut avea pe oricine, e ca şi cum aş fi câştigat la loterie. “
foto:elle.ro

Goldie Hawn şi Kurt Russell
 Un alt cuplu favorit la Hollywood este Goldie Hawn şi Kurt Russell. Aceştia sunt împreună din 1983 şi au crescut patru copii împreună, doi din prima căsătorie, unul din relaţia anterioară şi unul pe care îl au împreună.
foto:click.ro

Sharon şi Ozzy Osbourne
Sharon şi Ozzy Osbourne au devenit un cuplu în 1979 şi vieţile lor s-au consemnat pe larg de atunci, dar au rămas fideli unul altuia prin diverse obstacole,  inclusiv lupta  cu cancerul a lui  Sharon şi probleme cu droguri şi dependenţa de alcool ale lui Ozzy.


Distribuie
..