FOTO Britney Spears are o siluetă perfectă datorită Photoshop-ului. Cât de prelucrat a fost noul ei videoclip

Distribuie

Britney Spears a reuşit să îşi uimească fanii cu ipostazele provocataroare în care poate fi admirată în noul său videoclip, „Work B**ch”. Ea îşi etalează silueta ireal de perfectă în ţinute destul de sumare care, deşi artista a declarat că i-au dezgolit mult prea mult trupul, au reuşit să îi puna în valoare formele.

Însă cât de reală este siluetă pe care Britney o arată fanilor săi în noul clip? Se pare că şi de această dată, Brit a apelat la magia Photoshop-ului pentru a căpăta un trup de invidiat! Recent, au fost publicate câteva imagini care o înfăţişează pe artista înainte şi după editarea videoclipului, diferenţele dintre acestea fiind destul de vizibile, scrie divahair.ro.

În fotografiile needitate, abdomenul lui Britney nu este la fel de tonifiat precum apare în imaginile prelucrate. De asemenea, coapsele şi picioarele sale sunt vizibil mai groase în varianta originală, în timp ce talia ei este extrem de subţire în imaginea editată.

Clipul piesei „Work B**ch” a fost montat şi prelucrat intens de către HOAX Films, companie care datorită serviciilor impresionante, a colaborat de-a lungul timpului cu diverşi artişti şi producători de film. Potrivit SoundadPicture.com, HOAX şi-a luat angajamentul de a înlocui şi modifica diverse scene din videoclip, dar şi de a „curăţa” şi şterge tot ce nu este potrivit.


Distribuie
..