FOTO Are 44 de ani şi o talie de VIESPE. Despre ce vedetă este vorba

Distribuie

Jennifer Lopez este una dintre vedetele care nu se supun trecerii ireversibile a timpului, ci invers, pe zi ce trece, vedeta arată din ce în ce mai bine. Săptămâna aceasta, Jennifer a surprins fanii săi printr-un outfit cool din denim care îi lasă la vedere talia de viespe.

De această dată diva a renunţat la ţintele glamour pe care obişnuieste să le afişeze şi a apărut într-un outfit din denim ce scoate în evidenţă silueta bine făcută şi mai precis abdomenul plat. Deşi a împlinit 44 de ani şi este mamă de gemeni, starul ar putea concura cu tinerele de 20 de ani la capitolul sexualitate. 

Fotografia cu Jennifer a apărut pe contul de Twitter al stilistului ei, Rob Zangardi. Se pare că vedeta vrea să se reîntoarcă la imaginea de „fată rea”.
 

În anul 2000, la Video Music Awards J.Lo a apărut la braţul iubitului său de atunci, Puff Daddy, purtând o ţinută similară, all-white şi o bandană pe cap. Până şi accesoriile pe care diva le-a purtat în acea seară par asemănătoare cu cele care se observă în imaginea postata pe Twitter de stilistul ei. 


Distribuie