FOTO! Andreea Marin INCENDIAZĂ din nou cu poze cu SÂNII la vedere

Distribuie

Andreea Marin continuă să uimească cu fotografii de la începuturile carierei sale. Se pare că Zâna Surprizelor este nostalgică după timpurile de altă dată şi postează periodic poze mai vechi, în care apare în diverse ipostaze.

De această dată, Andreea a bucurat fanii săi de pe Facebook cu o poză fierbinte care a făcut parte dintr-un pictorial pentru revista Tango, din 2005. Vedeta apare într-un stil hippie, îmbrăcată într-o haină croşetată care îi scoate sfârcurile la vedere şi o fustă de un albastru pal. Pe site-ul de socializare, poza incendiară a fost tăiată, fiind considerată una indecentă.

După numeroasele fotografii mai vechi postate pe reţeaua de socializare de către Andreea, presa din România scrie că ea ar fi avut intervenţie chirurgicală de mărirea sănilor. Potrivit Libertatea.ro, Andreea Marin nu a recunoscut niciodată că şi-ar fi îmbunătăţit bustul.  Marek Vâlcu, cunoscutul medic estetician, a dărâmat acest mit, declarând că vedeta chiar a apelat la ajutorul unui medic pentru a-şi mări bustul:

Cred că s-au folosit implanturi mici, 220-270, cu o formă anatomică şi care se aşează foarte bine„.

Crezi că Andreea şi-a mărit sânii sau doar a adunat câteva kilograme?


Distribuie
..