FOTO: Acasă la Megan Fox! Vezi în ce vilă superbă trăieşte actriţa

Distribuie

Frumoasa Megan Fox şi-a achiziţionat o frumoasă vilă în stil mediteranian, construită încă din anul 1936. Proprietatea include 4 dormitoare, 5 băi, un dressing impozant în care actriţa îşi păstrează vestimentaţia, o piscină micuţă, un spaţiu special pentru familie, o cameră multimedia şi un SPA.

Pe lângă luxul şi ospitalietatea din casa vedetei, la toate acestea se mai adaugă panorama superbă de deasupra Los Feliy-ului din Los Angeles.
Finisajele de cea mai bună calitate se fac remarcate în fiecare încăpere, terasele suspendate au fost placate cu marmura de Carrara, în timp ce restul spaţiilor, cu rol de relaxare, se evidenţiază prin lemnul masiv ce îmbracă delicat pardoselile generoase.
Aerul mediteranean se resimte încă de la exterior, tâmplăria din lemn vopsită în alb, arcadele largi din dreptul teraselor cu mobilierul din ratan şi nu în ultimul rând amenajarea exterioară a grădinii sunt cele dintâi elemente care vin să susţina stilul arhitectural.

La toate acestea se adaugă interiorul compus din tonuri derivate din nuanţele pământului, materialele naturale, precum şi accentele de culoare albastre, care amintesc de marea agitată şi roşii.
Pentru a întări atmosfera de vacanţă au fost inserate şi mici decoraţiuni în stil marocan.

Distribuie