Fost jurat de la „Dansez pentru tine” acuzat de hărţuire SEXUALĂ! Vezi AICI cum a fost demascat

Distribuie

De când a plecat de la „Dansez pentru tine”, emisiunea din al cărei juriu făcea parte, Wilmark, bărbat însurat şi cu doi copii, se pare că îmbină utilul cu plăcutul şi, conform declaraţiilor uneia dintre dansatoarele sale, nu ezită să facă curte domnişoarelor pe care le place.

„Wilmark se dă la orice fată pe care o întâlneşte, chiar şi în club. Ce face apoi cu ele, nu ştiu. Colaboratoarele lui dansatoare acceptă, pentru că el e şeful şi nu vor să aibă certuri cu el, pentru că sunt sigure că o să piardă. Din câte am înţeles, au fost situaţii când nu şi-a respectat onorariul faţă de ele, pentru că acestea nu i-au acceptat avansurile. Le cere numărul de telefon fetelor care îi plac, chiar dacă nu are legătură cu dansul”, scrie libertatea.ro

Despre echipa sa de dansatori şi dansatoare, Wilmark declara acum ceva vreme că sunt un grup de oameni nu doar profesionişti, dar şi cu caractere frumoase.

„Avem o echipă foarte frumoasă de dansatori. Avem o relaţie de prietenie destul de apropiată. Atât băieţii, cât şi fetele sunt nişte oameni mişto. Echipa este aceeaşi de mult timp. În dans există penalizări tot timpul, dar se dau pentru costumaţie neadecvată, pentru greşeli, lipsa de la repetiţii, sau alte abateri. Avem o relaţie profesională, ţinem unii la alţii, nu sunt probleme de genul acesta”, a mărturisit Wilmark.


Distribuie
..