Fiul lui Arnold Schwarzenegger renunţă la 50 de MILIOANE de dolari pentru Miley Cyrus

Distribuie

Relaţia dintre Patrick Schwarzenegger (21 de ani) şi Miley Cyrus (22 de ani) nu este pe placul părinţilor tânărului, care l-au avertizat că îl lasă fără bani dacă nu se desparte de cântăreaţă.

Patrick are un cont deschis pe numele lui în valoare de 48,5 milioane de dolari, însă nu poate intra în posesia banilor până la vârsta de 25 de ani.

Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver i-ar fi pus în vedere fiului lor să pună capăt relaţiei, dacă vrea să mai vădă banii, a declarat o sursă apropiată familiei, citată de publicaţia americană The Inquisitr.

”Ei sunt convinşi că Miley are o influenţă negativă asupra fiului lor şi sunt hotărâţi să pună capăt relaţiei”, a declarat sursa citată de publicaţia americană.

Însă planul s-ar putea să se întoarcă împotriva celebrului actor. O altă sursă a declarat că Patrick a adus-o pe Miley în vizită la rudele sale din Hyannis Port, Massachusetts. Se pare că Arnold şi fost aşa soţie au fost ”exasperaţi” de această decizie.

”Între Patrick şi mama lui a izbucnit un scandal uriaş, în timpul căreia el le-a spus ei şi lui Arnie să-şi lipească banii «acolo unde nu-i vede soarele» şi că preferă să fie cu Miley”, a explicat sursa menţionată.


libertatea.ro


Distribuie