Filme DE VIZIONAT în acest wekend! Canal 3 v-a pregătit un meniu select, de filme de colecţie! VIDEO

Distribuie

Weekendurile sunt perfecte alături de Canal 3. Şi de această dată v-a pregătit un meniu select, de filme de colecţie. Astăzi, urmăriţi pelicula superproducţia ”Contact”.

Vineri urmăriţi aventura fantastică ”Contact”. Ellie Arroway este un om de ştiinţă care speră că într-o zi va recepţiona un mesaj coerent din altă lume care va dovedi că există şi altă civilizaţie în afară de a noastră. Un mesaj ce nu pare a fi de origine pământească se dovedeşte a fi planul pentru o navă spaţială. Descoperirea îi schimbă viaţa şi îi deschide noi oportunităţi.

Sâmbăta o petrecem în sânul familiei alături de comedia animată ”Motanul Încălţat”. Fermecătorul şi linguşitorul pisoi, un abil mânuitor al spadei este îndrăgostit până peste urechi de Kitty Softpaws, o pisică inteligentă cu blana de culoare alb-negru, care posedă abilitatea de a se descurca impecabil în situaţii-limită. Motanul Încălţat face echipă cu Kitty şi cu Humpty Dumpty cu scopul de a găsi şi de a fura gâsca care face ouă de aur.

Duminică nu pierdeţi drama ”Candidatul altora”. În timpul războiului din Golf, sergentul Raymond Shaw şi-a salvat colegii în timpul unui incident, în timp ce comandantul său, capitanul Ben Marco era inconştient. După ani de zile, Raymond Shaw devine candidat pentru funcţia de vicepreşedinte al SUA, în timp ce Ben încă se zbate în incertitudini şi vise ciudate referitor la ce s-a întâmplat în ziua aceea. Marco începe să cerceteze istoria dubioasă dar cineva încearcă să-l împiedice să afle adevărul.

Canal 3 v-a pregătit pentru weekend un meniu select, de filme …

Canal 3 v-a pregătit pentru weekend un meniu select, de filme de colecţie http://goo.gl/r1pq17

Posted by Canal 3 on 4 Septembrie 2015


Distribuie
..