FILM făcut în Moldova! Vezi o conlucrare dintre moldoneni şi canadieni! VIDEO

Distribuie

Acest scurtmetraj reprezintă o colaborare dintre producătorii moldoveni și canadieni, ce a dus la crearea unui music video, realizat pe piesa lui Ludovico Einaudi.

Filmul a fost realizat în urma unui casting la care au participat aproximativ 100 de persoane dintre care au fost selectate doar 10 persoane. Cinci băieți și cinci fete, care în viziunea producătorilor se potriveau cu rolurile pe care trebuiau să le joace, au devenit protagoniștii acestui scurtmetraj.

Filmările au avut loc în Chișinău dar și în localitatea Mereni, asta pentru că regizorii şi-au dorit să redea imagini a Estului post sovietic.

Ideea acestui film are la bază emoțiile care se nasc între oameni și interacțiunea, relaţia lor şi trăirea acestor emoții și sentimente”, – a declarat regizorul Roman Burlaca.

Scurtmetrajul realizat după sound trackul filmului „Mommy” de Xavier Dolan face parte dintr-un proiect mai amplu care presupune prezentarea regiunii Quebec din Montreal. Acest proiect a fost realizat în colaborare cu casa de producție „Antler Inc. Canada” și BR Films Media Moldova.

ANGÈLE DUBEAU – EXPERIENCE / LUDOVICO EINAUDI PORTRAIT from Kristof Brandl on Vimeo.


Distribuie
..