Femeia CU TREI SÂNI, mărturisire halucinantă! Află MOTIVUL pentru care și-a pus al treilea SÂN

Distribuie

Alisha Hessler, femeia din Florida care a devenit faimoasă după ce a dezvăluit că și-a implantat un al treilea sân, a acordat primul interviu în care a dezvăluit motivul pentru care a recurs la acest gest.

Americanca a făcut o mărturisire de-a dreptul halucinantă în presa americană. Aceasta a dezvăluit că a decis să-și facă implant cu al treilea sân, nu neapărat ca să devină celebră, ci ca să devină neatractivă. „ Motivul pentru care mi-am pus al treilea sân este că am vrut să devin neatractivă pentru bărbați. Nu vreau ca bărbații să se mai atingă de mine”, susține Alisha.

Tânăra de 21 de ani a infirmat încă o dată zvonurile că acesta nu ar fi real și că de fapt ar fi o proteză. „Sânii mei sunt reali și nu îmi pasă ce crede lumea”, a subliniat Alisha.

Americanca a șocat întreg mapamondul în luna septembrie, anul trecut, când a declarat în presa locală din Tampa, Florida, că este prima femeie din lume cu trei sâni. Mai mult, tânăra s-a lăudat că deși a găsit cu greu un medic chirurg care să accepte să îi facă o operație de implant cu al treilea sân, a dat fără să stea pe gânduri 20.000 de dolari pe acest moft. De atunci, femeia, cunoscută și sub numele de Jasmine Tridevil, a devenit un subiect preferat al publicațiilor tabloide, câștigând rapid notorietate.

 

libertatea.ro


Distribuie
..