‘Fast and Furious 8’, primul fără Paul Walker, va fi lansat

Distribuie

Al optulea episod al seriei ‘Fast and Furious’, primul fără Paul Walker, este în pregătire pentru 2017. Anunţul a fost făcut de celălalt star al peliculelor, Vin Diesel.

‘Fast and Furious 7’ se află în fruntea box-office-ului mondial încă de la lansare — la începutul lunii aprilie—, având încasări de peste un miliard de dolari. Este ultimul film cu Paul Walker, care a murit într-un accident de mașină, notează libertatea.ro.

Pelicula a fost terminată cu ajutorul fraților actorului, care îi seamănă mult. ‘Vom face cel mai bun film pe care l-ați văzut vreodată’, a spus Vin Diesel la convenția CinemaCon din Las Vegas, citat vineri de AFP.

Filmul urmează să fie lansat în 14 aprilie 2017.  Paul Walker s-a stins pe 30 noiembrie 2013, la 40 de ani, într-un teribil accident de maşină petrecut în California, SUA. La aproape două luni de la tragedie, revista americană National Enquirer a aflat, prin intermediul unui detectiv particular, că moartea starului n-a fost însă accidentală. Walker ar fi fost, de fapt, ucis.

Starul american, care deţinea o asociaţie de ajutorare a victimelor făcute de taifunul Haiyan din Filipine, a descoperit în toamna anului trecut că o organizaţie asemănătoare cu a sa spală banii murdari ai mafiei. Iar după ce a făcut săpături pentru a afla numele persoanelor implicate în această fraudă, şi-a exprimat intenţia de a le deconspira şi a le da pe mâna autorităţilor.


Distribuie
..