Fanii sunt alarmaţi! Iată ce face Olga Buzova în Dubai. FOTO în articol

Distribuie

Fosta vedetă a show-ului „Dom-2” și acum celebra gazdă TV, în vârstă de 28 de ani, Olga Buzova arată pe tot parcursul anului că are o piele de aur. În această lună ea s-a odihnit în Dubai şi acum îşi merită cu demnitate titlul de ciocolată. Are un bronz de invidiat, iar fanii sunt foarte încântaţi.

Olga Buzova distreză deja de o lună în Dubai cu soțul ei Dmitri Tarasov. În timpulvacanţei ea nu uită de fani și publică regulat fotografii din vacanță. Cu toate acestea, fanii îşi fac griji pentru sănătatea pielii prezentatoarei TV.

În comentariile fotografiilor, fanii şi-au expus părerile vis a vis de nunţa pielii vedetei: „De ce blondele au un asemnenea bronz? E groaznic! Olga, e periculos! „. Alții, dimpotrivă o încurajează „Într-adevăr ciocolată! Olga, tu eşti- super !”

Olga pe tot parcursul anului apare la toate evenimentele şi îşi etalează bronzul şi pielea radiantă. Și nu e de mirare: în vacanță prezentatoarea petrece tot timpul liber la soare. Dar nu există nici un motiv de îngrijorare: Olga se bronzează corect.

„Oricine îşi face griji pentru pentru pielea mea, eu spun: Îmi place soarele, și poat sta toată ziua la plajă! Dar chiar din prima zi, eu folosesc mereu creme de protecție: faţă – 50, corp – 30, 15 sau 8, în funcție de timpu şi de soare! Și mă voi ocupa  şi de acum în colo de pielea şi corpul meu.”


Distribuie
..