EXCLUSIV! Vezi ce surpriză EMOŢIONANTĂ i-a pregătit Veronica Ghimp soţului său! VIDEO

Distribuie

Prezentatoarea Publika TV Veronica Ghimp a făcut o surpriză extraordinară tuturor celor prezenţi la nunta sa. Muzica fiind cea de-a doua mare pasiune a ei, vedeta a ales să îşi surprindă invitaţii cu un colaj de melodii internaţionale. Vezi mai jos acest moment inedit şi emoţionant.

Veronica Ghimp trăieşte o poveste de dragoste spectaculoasă alături de cel căruia în data de 8 noiembrie i-a spus ”DA” în faţa altarului, dar şi a lumii întregi.

Cel care i-a cucerit inima este Dumitru Deineco, un tînăr extrem de carismatic. Cei doi sunt suflete pereche, iar sentimentele lor adevărate se citesc în priviri.

Seara de 8 noiembrie a fost una plină de emoţie şi surprize frumoase, iar una dintre ele a fost colajul de melodii internaţionale, interpretat de Veronica. Vedeta a fost acompaniată la pian de fostul coleg, muzicologul şi pianistul Ungur Marian.

Acest moment a fost interpretat sută la sută LIVE, iar cei prezenţi la eveniment au rămas impresionaţi de talentul şi sensibilitatea Veronicăi.

La finalul surprizei muzicale,  Dumitru a îngenuncheat în faţa iubitei sale, dăruind-ui un buchet imens de flori. Momentul a fost atît de sensibil, încît şi mirelui i-au scăpat cîteva lacrimi de bucurie.

Veronica şi Dumitru sunt împreună de un an, iar dragostea lor pare să crească şi să se intensifice de la o zi la alta. Atunci cînd sunt împreună sunt un tot întreg, iar toţi cei care îi cunosc, spun că nu există pereche mai frumoasă, mai îndrăgostită şi mai senină. Ei sunt pur şi simplu suflete pereche, care din fericire, s-au găsit…!


Distribuie
..