EXCLUSIV! Oana Zăvoranu, dependentă de pastile după operaţia la SÂNI! Iată ce declară vedeta

Distribuie

Are sâni noi, e drept după a şaptea intervenţie chirurgicală, însă problemele Oanei Zăvoranu abia acum încep. Bruneta mărturiseşte că la o lună după intervenţia de mărire, medicul Kasem Abu Baker i-a prescris un tratament cu nişte comprimate care nu se găsesc la noi în ţară, tocmai pentru regenerarea ţesuturilor distruse în urma operaţiilor făcute de-a lungul timpului.

Avea în sutien  adevărate „bombe cu ceas”! Oana Zăvoranu se felicită acum, la două luni de la intervenţie, că a luat decizia pe propria răspundere de a se opera a şaptea oară.

Nu a fost un moft, până la urmă, ci o necesitate, dacă luăm în calcul că bruneta a constatat abia după ce şi-a pus silicoanele mult dorite că muşchii erau atrofiaţi, iar ţesuturile şi glandele mamare sunt distruse.

„Mă simt bine cu noile silicoane, însă tot nu pot să dorm pe burtă. Era poziţia mea preferată. Mai mult de zece minute nu pot să stau, pentru că mai am mici dureri. Implanturile au fost introduse prin mameloane, iar acestea sunt încă sensibile. După o lună ar trebui să nu mai am niciun disconfort.Urmeaz un tratament cu nişte comprimate pe care mi le-a prescris Kasem. Sunt pe cale să termin cutia şi aştept să-mi aducă altele, pentru că nu se găsesc la noi în ţară. Este vorba despre nişte pastile care refac ţesuturile şi glandele mamare distruse, pentru că ce am avut eu acolo a fost îngrozitor!  Iau deja de ceva timp aceste comprimate şi trebuie să le folosesc încă două luni de acum încolo”, a spus Oana Zăvoranu.

În paralel cu tratamentul medicamentos, bruneta îşi face mici ajustări cu laserul la sâni şi nu numai. La mijlocul lunii viitoare, vedeta şi-a programat o lipo-sculptură corporală pentru a scăpa de excesul de grăsime de pe braţe, abdomen, şolduri şi picioare. Zăvo va face zece şedinţe cu laserul, iar procedura, una minim invazivă, care nu nesecită anestezie şi nici internare, ar putea să o uşureze pe brunetă de 5.000 de euro.

spynews.ro.


Distribuie
..