EXCLUSIV! Iată cu CE PREŢ vrea la EUROVISION! VIDEO

Distribuie

Eurovisionul atrage vedetele ca un magnet. În premieră pentru Moldova, una dintre solistele trupei Glam Girls, Lidia Isac, va participa la selecţia naţională a concursului de trei ori şi în trei ipostaze diferite. Producătorul trupei, Serghei Orlov, nu vrea să piardă nicio posibilitate de a ajunge pe scena Eurovisionului din Viena.

Trupa Glam Girls este la a treia participare la Eurovision. În 2015, Glam Girls au ales să concureze cu o piesă în limba română.

”Piesa se numeşte Magia, autorii sunt Sandu Gorgos şi text, Alina Dabija. Magia a fost scrisă mai mult pentru public, nu pentru Eurovision. Am dori să avem şi un videoclip, dar vom vedea care va fi impactul piesei asupra publicului. Neaparat o să placă”, a spus Lidia Isac.

Anul acesta Lidia Isac va ieşi de trei ori pe scena concursului naţional Eurovision: cu trupa Glam Girls, solo şi în back vocal cu Trupa SunStroke Project.

Decizia îi aparţine  producătorul trupei Glam Girls, Serghei Orlov. El a decis astfel după participarea Lidiei Isac la concursul  Novaia Volna.

”Participăm împreună, cât şi eu de una singură. Deasemenea am o piesă compusă de autori din Republica Moldova, membrii trupei Sunstroke Project, Anton Ragaza şi Serghei Stepanov. Titlul piesei este ”I can breath without you”. O piesă foarte emoţionantă. Numai Lidia o să iasă pe scena Eurovision de două ori”.


Distribuie
..