Eva Mendes şi Ryan Gossling riscă să se departă, 2 ani de relaţie

Distribuie

Necazuri în paradis între Eva Mendes şi Ryan Gossling, care formează un cuplu încă din septembrie 2011. Conform ultimelor informaţii, cei doi sunt pe punctul de a se desparţi, iar de vină pare să fie gelozia şi proiectele lor profesionale.

Nu mai este totul roz între Ryan Gossling şi Eva Mendes, care sunt pe punctul de a-şi spune ADIO după mai bine de doi ani de relaţie. Surse apropiate celor doi actori dau drept sigură despărţirea lor, motivul principal fiind gelozia exageră a actriţei, scrie ADPM

“De fiecare dată când Ryan primeşte un sms de la un număr necunoscut, Eva este convinsă că sunt alte femei care încearcă să-i fure bărbatul. În ultima vreme au petrecut foarte puţin timp împreună, iar acest lucru nu face bine relaţiei lor”, declară un prieten apropiat al actriţei.

Cei doi au fost văzuţi împreună pentru ultima dată la jumătatea lunii septembrie, când Eva Mendes a zburat în Islanda pentru a-şi petrece câteva zile cu Ryan Gossling, care era acolo pentru a filma pelicula “How To Catch a Monster”.

 


Distribuie