Este frumoasă, deşteaptă şi are succes! Totuşi are ceva DUBIOS

Distribuie

Actrița americană Anne Hathaway, nominalizată în anul 2009 la Oscar pentru rolul din ”Rachel se mărită”, a uimit pe toată lumea atunci când a declarat că este convinsă de existența extratereștrilor și că, în plus,”este foarte puţin probabil să nu existe nimic acolo, în spaţiu”.

Acesta este motivul pentru care celebra și senzuala actriță a acceptat un rol în recenta producție ”Interstellar”. Numai că, se pare că pasiunea ei pentru astronomie și convingerea în existența extratereștrilor, i-au cam slăbit nervii, scrie libertatea.ro.

Într-o declarațuie recent acordată publicației The Telegraph, Hathaway a mărturisit că este mai tot timpul nervoasă și se teme să nu se facă de râs atât pe platourile de filmare, cât și în aparițiile publice.

”M-am făct de râs de nenumărate ori, m-am pus în situații jenante de tot atâtea ori și am avut numeroase eșecuri, dar, în cele din urmă, toate acestea m-au întărit”, a spus Anne.

În ceea ce privește existența extratereștrilor, actrița în vârstă de 31 de ani a mărturisit că este o conviongere care datează încă din copilărie.

„Chiar voiam să ajung în spaţiu când eram mică, dar nu mă descurcam prea bine la matematică şi la ştiinţele exacte atunci când eram la şcoală, aşadar nu puteam nici măcar să visez la posibilitatea de a face într-adevăr o astfel de călătorie. Apoi, când am devenit ceva mai mare, am început să vizionez multe documentare despre natură, care m-au făcut să văd apoi documentare despre ştiinţă, despre fizică şi despre Univers. Astronomia este o mică pasiune de-a mea de ceva vreme”, a spus actriţa.


Distribuie