Era MORTALĂ, însă acum este de NERECUNOSCUT! O interpretă celebră, distrusă de botox! FOTO

Distribuie

I’m Outta Love” şi „Left Outside Alone” sunt doar două dintre melodiile care i-au adus faimă cântăreţei Anastacia, care în urmă cu mai mulţi ani era îndrăgită de oameni din toate colţurile lumii, însă acum, la 46 de ani, este de nerecunoscut.

În ciuda faptului că este o învingătoare, ea reuşind să înfrunte cancerul mamar de două ori şi să treacă peste eventualele complexe după ce şi-a extirpat sânii, chipul Anastaciei este absolut distrus din cauza botoxului, scrie a1.ro.

Pentru că refuză să îmbătrânească şi îşi doreşte în continuare să fie o divă, cântăreaţa a optat pentru mai multe operaţii estetice, care însă i-au deformat chipul. 

Născută în Chicago, SUA, Anastacia a debutat în muzică în 1999, cu piesa „I’m Outta Love” ce a devenit în scurt timp un succes la nivel european, unde a obținut s-a clasat pe locul întâi. Ulterior, ea a făcut senzaţie cu melodiile „Paid My Dues” și „One Day in Your Life”, care au făcut ca albumul „Freak of Nature” să obțină vânzări de peste șase milioane de exemplare la nivel global.


Distribuie