EMOŢIONANT! Gabriel Cotabiță, ultimul mesaj public pentru fetele lui

Distribuie

Pe 16 iulie gemenele lui Gabriel Cotabiță, Milena și Eliza vor împlini 27 ani. Anul trecut, când gemenele au împlinit 26 ani, artistul le-a postat un mesaj emoționant pe Facebook nebănuin nicio clipă prin ce încercare grea urma să treacă.

Cele trei fete pe care le are au însemnat totdeauna pentru Gabriel Cotabiță lumina vieții lui. Chiar dacă artistul s-a despărțit de soția lui, mama celor trei fete, el a continuat să se ocupe de ele și să le acorde atenția pe care orice tată trebuie să le-a dea copiilor lui. În urmă cu un an, pe când gemenele Eliza și Milena au împlinit 26 de ani, artistul le-a scris pe Facebook un mesaj emoționant în care le spunea în mod public cât de mult le iubește și cât de importante sunt în viața lui, scrie libertatea.ro.

„Fiind singur copil la părinţi, multă vreme am crezut că a fost mai bine aşa, pentru că am primit toată iubirea părinţilor. Apoi aţi apărut voi în viaţa mea. Aşa am descoperit că iubirea faţă de copiii tăi nu se divide la numărul lor, ci se înmulţeşte exponenţial cu acesta!

Vă iubesc ca pe un întreg care mi-a împlinit existenţa şi de care nu mă pot lipsi! La mulţi ani, Eliza! La mulţi ani, Milena! Cu voi, viaţa e mai spumoasă şi plină de farmec! Vă iubesc neţărmurit!”, a scris artistul pe contul său de Facebook pentru Eliza și Milena.

Destinul l-a încercat greu pe Gabriel Cotabiță, artistul aflându-se de două săptămâni pe patul de spital la secția de terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Floreasca. Aflat în comă indusă, cu pronosticuri rezervate din partea medicilor solistul este vegheat în permanență de fiicele lui, dar și de mama lui, și toate speră ca Dumnezeu să facă o minune cu omul pe care-l iubesc.


Distribuie
..