Eminem, despre lupta cu dependenţa de droguri şi kilogramele în plus: „Dezvoltasem sindromul obsesiv-compulsiv“

Distribuie

Rapperul american Eminem a vorbit, într-un interviu, despre lupta pe care a dus-o cu dependenţa de droguri şi cu kilogramele în plus, acumulate de pe urma acestei adicţii, dar şi despre cum sportul, care l-a ajutat să scape de vicii, s-a transformat în obsesie.

Deşi, în prezent, Eminem (42 de ani) are foarte multă de grijă de sănătatea sa, face sport şi este atent la ceea ce mănâncă, viaţa rapperului american arăta foarte diferit cu câţiva ani în urmă. După ce a renunţat la droguri, artistul a slăbit 30 de kilograme.

Într-un interviu în care a discutat despre sănătatea sa, cântăreţul a povestit că, în timp ce consuma droguri, greutatea sa a ajuns la 104 kilograme. „Combinaţia de Vicodin şi de Valium pe care am luat-o ani la rând mi-a lăsat un gol în stomac, iar, pentru a evita durerile, mâncâm constant şi nesănătos“, a spus Eminem pentru „Men’s Journal“, citat de „The Telegraph“.

Totodată, Eminem a rememorat nefericitul incident din anul 2007, când a fost transportat de urgenţă la spital după ce a luat o supradoză de Vicodin şi Valium şi alte medicamente psihoactive. Rapperul a fost internat apoi într-o clinică de dezintoxicare, experinţă care i-a schimbat viaţa.

Odată ieşit din clinica unde şi-a tratat dependenţa de droguri, Eminem a început să facă foarte mult sport şi spune că alergatul a fost cea mai bună modalitate pentru a scăpa de kilogramele în plus, dar şi de viciile sale, precizând că exerciţiile fizice l-au ajutat să doarmă. „E uşor de înţeles că oamenii înlocuiesc dependenţa cu exerciţiile fizice“, a spus cântăreţul. 

adev.ro/nsk46z


Distribuie
..