Elton John, sunat de Putin! Vezi care a fost tema discuției

Distribuie

Preşedintele rus Vladimir Putin l-a contactat telefonic pe Elton John, luni noapte, la puțină vreme după ce artistul britanic a spus public că și-ar dori să-l întâlnească pe șeful de la Moscova.

Elton John  a mărturisit recent că își dorește nespus să se vadă cu politicianul rus pentru a discuta împreună despre legislația antigay existentă în Rusia.

În 2014, Elton John s-a aflat la Moscova unde a susținut o serie de concerte. Deși și-a dort întâlnirea cu Putin, artistul a fost refuzat.

„Desi sunt gay, am simtit intotdeauna ca sunt bine primit aici, in Rusia. Dacă nu aș fi sincer în legatura cu ceea ce sunt, nu as putea să compun aceste cantece. Ele nu inseamna propaganda gay. Ele reprezinta felul în care eu exprim viata. Dacă începem să pedepsim oamenii pentru așa ceva, atunci lumea își va pierde umanitatea”, spunea cântărețul la acea vreme.

Visul i s-a împlinit și britanicul a fost sunat recent de Putin. Cel mai probabil, cei doi urmează să se întâlnească pentru a dezbate tema legislației antgay de la Moscova.


Distribuie