Ellen DeGeneres şi soţia sa, Portia de Rossi, se despart după 7 ani

Distribuie

După o căsnicie tumultuoasă de şapte ani, prezentatoarea TV Ellen DeGeneres şi soţia sa, actriţa Portia de Rossi, sunt la un pas de divorţ.

Potrivit unor surse citate de presa de peste Ocean, Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi au fost în pragul divorţului încă de la începutul acestui an, însă au decis să îşi mai acorde o şansă şi să încerce să aibă un copil.

Se pare însă că Ellen, care are 57 de ani, nu ar fi tocmai încântată să aibă un bebeluş în casă, aşa că nu a fost foarte afectată de faptul că soţia sa nu a rămas însărcinată, în ciuda tratamentelor in vitro repetate.

De partea cealaltă, Portia, în vârstă de 42 de ani, a fost devastată, iar după ce soţia sa i-a spus că trebuie să înceteze tratamentele, a decis să se mute de acasă.

“Ellen i-a spus că asta e, nu a fost să fie şi că trebuie să îşi vadă de viaţă… Poate fi foarte egoistă, vrea ca lucrurile să se întâmple mereu după dorinţa ei”, au declarat apropiaţii celor două.

Se pare că ele merg în continuare la terapie de cuplu, însă relaţia dintre ele este tot mai rece, iar apropiaţii nu cred că mai au vreo şansă să evite divorţul.

libertatea.ro


Distribuie
..