EA este pe primul loc în topul celor MAI INFLUENTE celebrităţi

Distribuie

O renumita cântăreaţă ocupă prima poziţie în top 100 cele mai influente celebrităţi pe anul 2014, top realizat de revista Forbes.

Beyonce are cu ce se mândri. Cântăreaţa ocupă primul loc în topul 100 al celor mai influente celebrităţi pe anul 2014, realizat de Forbes, cu o avere estimată la 115 milioane de dolari în 2013, în timp ce soţul său, Jay-Z, se află pe locul al şaselea, cu o avere de 60 de milioane de dolari, potrivit Mediafax.

Poziţia a doua în top i-a revenit jucătorului de baschet LeBron James, cu o avere de 72 de milioane de dolari, în timp ce pe poziţia a treia s-a clasat cântăreţul de hip-hop Dr Dre, cu venituri de 620 de milioane de dolari, însă cu o influenţă mai redusă în rândul publicului.

Topul ia în calcul şi faima vedetelor, pe care publicaţia o evaluează pornind de la numărul de menţionări despre acestea în presa scrisă şi audiovizuală. De asemenea, Forbes utilizează un sistem de măsurare ce evaluează influenţa dobândită pe reţelele de socializare.

În primele zece locuri ale topului se mai regăsesc, printre alţii: Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Rihanna, Katy Perry şi Robert Downey Jr.


Distribuie
..