Ea este modelul transsexual cu care a fost înşelată Jennifer Lopez! FOTO

Distribuie

Jennifer Lopez s-a despărţit de iubitul ei, dansatorul Casper Smart, după ce a aflat că acesta o înşelat cu un model…transsexual.

Jennifer Lopez, considerată femeia visurilor de milioane de bărbaţi de pe planetă, a fost înşelată de către iubitul ei, mai tânărul Casper Smart cu doi transsexuali, scrie unica.ro.

La sfârşitul lunii mai, presa din America dezvăluia că deţine informaţii potrivit cărora Casper Smart ar fi avut o aventură cu un model transsexual, Sofie Vissa. Modelul spune că s-a întâlnit cu dansatorul pe 19 mai, a întreţinut relaţii sexuale cu acesta şi i-a făcut câteva fotografii nud.

Acum, aceasta a apărut în presă şi s-a lăudat cu mesajele primte de la Casper. Dar ea nu este singura. Presa a scos la iveală încă o aventură pe care Casper Smart a avut-o cu un al doilea model transsexual, Xristina Marie. Potrivit jurnaliştilor, dansatorul „era 100% conştient de faptul că Xristina este transsexual”.

Chiar dacă tinerelul cu care Jennifer Lopez era de doi ani şi jumătate a negat informaţiile, iubita lui nu i-a dat nici o şansă. Cei doi au fost văzuţi pentru ultima oară împreună în public pe 20 mai, la restaurantul Craig’s din West Hollywood.


Distribuie
..