Ea este femeia de care se teme Kate Middleton

Distribuie

Kate Middleton s-a căsătorit cu Prinţul William, cu care are 2 copii minunaţi, şi a devenit un adevărat fashion icon, dar toate aceste lucruri nu o împiedică să fie geloasă.

Ducesa se teme ca ar putea fi înşelată, iar cea mai mare amenţare a ei este Isabella Calthrope, fosta iubită a lui William, şi sora vitregă a Cressidei Bonas, care a avut o relaţie cu Harry.

Şi cum Prinţul Harry ar putea relua legătura cu Cressida, Isabella ar ajunge astfel foarte aproape de William pentru care s-ar fi aflat în topul preferinţelor în perioada în care prinţul moştenitor era în căutarea unei soţii.

 Se pare că Ducesa este obsedată de tânăra în vârstă de 35 de ani şi, în plus, nu vrea să fie comparată absolut deloc cu Diana Spencer, mama lui William. Căsătorită cu Charles, cea numită „prinţesa inimilor” a fost înşelată de acesta cu Camilla Parker Bowles, prima lui dragoste. Prin urmare, Kate nu agreează sub nicio formă comparaţia care i-ar putea purta ghinion.

 Pentru moment, ea poate răsufla uşurată, pentru că Isabella s-a căsătorit în urmă cu 2 ani şi are un copil. Lucrurile s-ar putea complica pentru Kate doar în situaţia în care Printul Harry s-ar hotărî să se căsătorească cu Cressida, sora ei vitrega. Un mariaj de care Kate nici nu vrea să audă.

Vezi cum arată rivala lui Kate 

Isabella

Isabella


libertatea.ro


Distribuie