Ea este cea mai frumoasă femeie de la Bollywood | FOTO

Distribuie

Actriţa Priyanka Chopra (32 de ani) este cea mai apreciată actriță de la Bollywood, fiind prima pe listă atunci când regizorii vor să dea viață unui personaj feminin de film. În mod cert este de departe vedeta momentului în India, ocupând locul întâi în topul celor mai bine plătite actriţe din India.

Priyanka a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în anul 2000, câştingând titlul Miss World la doar 18 ani. Pe lângă cariera de model şi actriţă, Priyanka este şi o cântăreaţă talentată. Și dacă nu era suficient, frumoasa indiancă punctează și la capitolul vestimentație, ea primind titlul de cel mai bine îmbrăcată vedeta din India.

Și asta nu este tot. Faima ei a ajuns și peste ocean și fără să facă nimic, mai puncează încă o dată la capitolul „prima”. Priyanka Chopra va deveni prima actriţă bollywoodiană care are un rol principal într-un serial american difuzat în prime-time la TV. Este vorba despre „Quantico”, o dramă marca ABC.

Având în vedere realizările pe plan profesional, o relație pasageră cu faimosul Gerard Butler aproape că nici nu mai merită menționată.

libertatea.ro


Distribuie