E model şi e MOLDOVEANCĂ! Iată CINE lucrează pentru cele mai renumite branduri din lume! GALERIE FOTO

Distribuie

A ajuns model practic din întâmplare, pentru că iniţial s-a apucat de muzică. Acum este un model foarte cunoscut, lucrează pentru cele mai renumite Brand-uri şi apare pe cele mai faimoase reviste de modă. Iată despre cine este vorba.

E tânără, frumoasă şi ambiţioasă. Elena Matei are 23 de ani şi spune că iniţial a ajuns din întâmplare la agenţia ”Mandarina Models”. A făcut nişte teste foto şi în scurt timp, editoriale pentru reviste bune de modă. Între timp a început să călătoreasă şi astfel a început toată aventura, a declarat  modelul, pentru Zumi.md.

Întrebată dacă nu o obosesc călătoriile, şedinţele foto şi defilările, ea a declarat: ”Oboseala îmi face plăcere, îmi place să muncesc şi să colaborez frumos cu oamenii”.

Colaborează în prezent cu Branduri ca: Armani, Diesel, Dolce&Gabbana, Kalvin Klein, Max Mara, Prada şi nu numai.

A apărut în reviste precum Marie Claire, Elle, Glamour, All hollow, Beau Monde, Stealer Magazine, Unica, Rumours Magazine, etc.

Cu un astfel de program, modelul a recunoscut că ”Acasă din păcate ajung mai rar, dar vorbesc cu părinţii mei zilnic”.

La capitolul bani şi iubit Elena a fost mai discretă: ” Câţi bani fac, pe toţi îi cheltuiesc şi de iubit, o fac cum o fac toţi!”

În prezent modelul colaborează cu agenţii de modă precum Elite (Milano), Traffic Models (Spania), Premier models (Londra).

Totuşi Elena nu renunţă la marea şi prima ei pasiune: ”În ceea ce priveşte viitorul nu am uitat de muzică, recent am colaborat cu Adrian Sina (Akcent feat Liv) iar melodia se numeşte Faina. Are rezultate bune şi se difuzează la câteva radiouri din Russia”.

Ascultă AICI melodia:

”Iubesc muzica! Ador Faina”, fără modestie, a declarat Elena, pentru Zumi.md.

                                                                                                                                                                                         Autor: Daniela Ghimp


Distribuie
..