E în lacrimi! Ce i-a făcut Keo de această dată Andreei Bălan

Distribuie

Keo și Andreea Bălan nu și-au rezolvat încă toate problemele care i-au legat de-a lungul celor nouă ani de relație. Și, pentru ca totul să se rezolve, cântăreața s-a declarat dispusă să scoată din buzunar nu mai puțin de 160.000 de euro pentru bucata de imobil care îi aparține fostului ei iubit, dar, nu a fost să fie.

Despărțirea lui Keo de Andreea Bălan a lăsat nerezolvate mai multe probleme, una dintre acestea fiind chiar cea a casei pe care cei doi au construit-o împreună, în Băneasa. Și, chiar dacă imobilul cu pricina este construit ca un duplex, Keo a plecat deja de acolo, lăsându-și partea lui de casă goală. Și, dacă până de curând, părea că lucrurile s-au rezolvat, Andreea urmând să se întoarcă din SUA hotărâtă să facă rost de 160.000 de euro pentru a încheia afacerea, Keo nu este deloc sigur că își dorește acei bani.
Mai exact, conform unor apropiați ai compozitorului, partea lui de casă nu va mai fi obiectul vreunei tranzacții imobiliare. ”Știu că nu mai vrea să vândă, indiferent de suma pe care o va oferi Andreea. Vrea să rămână studioul de înregistrări acolo și, chiar dacă nu va mai locui în acel loc, va păstra camerele pentru oaspeții săi. Din ceea ce știu, Keo s-a sfătuit cu părinții săi și, într-un final, și-a dat seama că ar fi păcat să vândă casa de care s-a ocupat atât de mult timp să o ridice”, ne-a spus un apropiat de-al artistului.
Chiar dacă nu a vrut să comenteze pe această temă, Keo ne-a confirmat că va păstra casa. ”Nu mai vând casa, prefer să mă folosesc de acel imobil. Acolo voi face înregistrările”, a spus el.

spynews.ro.


Distribuie
..