E în culmea fericirii! Adela Popescu și-a arătat în premieră burtica de gravidă la TV! FOTO

Distribuie

Adela Popescu și soțul ei, prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, urmează să devină părinți pentru prima oară peste câteva luni. vedeta și-a arătat în premieră burtica de gravidă la TV.

Deși s-a aflat că este însărcinată cu primul ei copil, Adela Popescu nu și-a afișat burtica de gravidă până acum, adoptând ținute largi, care să nu lase nimic la vedere.

În cadrul emisiunii “Vorbește lumea”, de la Pro TV, acolo unde este prezentatoare alături de Gabriel Coveșeanu, vedeta a decis să își arate pentru prima oara burtica de gravidă în haine mulate.

adela1

Ea a apărut la emisiune îmbrăcată într-o rochiță de culoare neagră, care a lăsat să se vadă cât de mult a avansat sarcina.

“Este pentru prima oară când îmi arăt burtica. Că până acum mi-am luat rochițe, cămăși și pantalonași largi. E pentru prima oară când bebelușul apare la TV. A mișcat de curând și sunt foarte fericită. E un sentiment unic. Am vrut pentru prima oară să anuț aici că totul e bine și că lucrurile merg bine. Am intrat în trimestrul doi cu bucurie, cu fericire. facem și ecografia, poate o și arătăm”, a declarat Adela Popescu la emisiunea mai sus-menționată.

adela2


Distribuie
..