E blondă, sexy şi e MOLDOVEANCĂ! Uite CUM i-a impresionat pe juraţii de la X FACTOR! VIDEO

Distribuie

O vezi şi nu-ţi mai poţi lua ochii de la ea. Decolteul şi-l aranjează în permanenţă, e nehotărâtă la prezentare şi plânge după primii paşi pe scenă. Dar ce avea să urmeze după ne-a impresionat şi surprins în acelaşi timp!

Încă o moldoveancă a impresionat juriul de la concursul muzical X Factor din România. Deși nu s-a mai prezentat la niciun concurs de o asemenea amploare și avea foarte mari emoții, blonda, îmbrăcată într-o rochie roșie, i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Juriul i-a oferit trei de DA, iar sala a apreciat-o cu ropote de aplauze.

Cristina Ghermanschi are 21 de ani şi este originară din raionul Hâncești. Tânăra a interpretat piesa Listen de Beyonce, uimind juriul şi spectatorii.

Deși a cântat excepțional, Cristina a avut emoții foarte mari și chiar a plâns.

”Alături de mine era o doamnă, o concurentă. Întămplător am auzit cum mama ei o încuraja, îi spunea că o iubește și îi cea mai bună și m-am gândit că ar fi fost mult mai bine dacă era și mama mea care e plecată peste hotare de patru ani”,  a spus Cristina Ghermanschi, participantă X Factor România.

De mic copil a îndrăgit muzica, iar de atunci este de nedespărțită de microfon.

Ideea de a participa la concurs i-a venit spontan, atunci când la Chișinău au avut loc preselecțiile. Susținută de rude și de prieteni, ea a hotărât să-și încerce norocul.

”Am mers la X factor pentru a îmi demonstra mie dacă am talent, merită să cânt mai departe sau nu. pentru mine nu contează premiul bănesc, pentru mine contează să mă vadă lumea și să ajung la inimile lor”,  a adăugat Cristina Ghermanschi, participantă X Factor România.

Talentata blondă mai spune că de când a cântat la concurs, telefonul îi sună într-una.

Deși abia a pășit în lumea muzicii, Cristina are deja planuri mari de viitor.

Aceasta a fost prima etapă a celui de-al cincilea sezon. Chiar dacă a primit trei de DA de la juraţi, Cristina mai trebuie sa fie votată şi de telespectatori. Iar dacă va acumula numărul suficient de voturi până pe data de 25 septembrie, va trece în următoarea etapă.

La acest concurs muzical au mai participat tineri interpreţi din Moldova, printre care Nicoleta Nucă, Vasile Macovei dar și Cătălina Rusu. Ultima a optat pentru aceeași piesă Listen de Beyonce, însă aceasta nu i-a adus succes.

În schimb, interpretei Nicoleta Nucă, participarea la concursul X Factor i-a adus o promovare foarte bună, ea devenind cunoscută şi peste hotarele ţării. La scurt timp, ea a lansat hitul ”Nu sunt”, care ulterior a fost remixat, cu participarea Innei şi Antoniei.

 

 


Distribuie
..