Dustin Hoffman a fost operat de cancer

Distribuie

Actorul Dustin Hoffman, 75 de ani, a fost supus unei operaţii de cancer, a anunţat purtătorul de cuvânt al acestuia, dar nu a oferit însă alte informaţii despre tipul maladiei şi nici despre momentul în care vedeta a fost diagnosticată cu această boală.

Singurele detalii oferite au fost cele conform cărora boala a fost descoperită în primul stadiu, iar cancerul a fost eliminat pe cale chirurgicală, purtătorul de cuvânt precizând şi că Dustin Hoffman trebuie să mai urmeze un tratament pentru prevenirea unor eventuale recidive, scrie Libertatea.ro.

Dustin Hoffman, în vârstă de 75 de ani, şi-a câştigat celebritatea datorită rolului studentului timid, îndrăgostit de o femeie matură, în filmul „Absolventul”, care i-a adus şi prima nominalizare la Oscar, în 1967. Au urmat apoi roluri memorabile, printre care s-au numărat cel al ratatului din „Cowboy-ul de la miezul nopţii” (1969), al travestitului din „Tootsie” (1982), al tatălui nevrotic din „Kramer contra Kramer” (1980) şi al autistului din „Rain Man” (1988).


Distribuie
..