După mastectomie, Angelina Jolie şi-a pus SILICOANE. Iată cum arată vedeta (FOTO)

Distribuie

După operaţia de mastectomie care a zguduit întreaga lume, Angelina Jolie nu şi-a pierdut din feminitate. Acum câteva zile vedeta a şi-a făcut apariţia în public şi a uimit prin frumuseţea sa, după ce a fost nevoită să-şi implanteze silicoane, sânii acesteia arată cât se poate de naturali.

Angelina Jolie, prezentă la o premieră de film a purtat o rochie neagră prin care i se puteau distinge foarte bine noile proteze.

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Angelina Jolie a suferit o operaţie de mastectomie, pentru că era purtătoarea unei gene „defete”, moştenite pe cale maternă, care ar fi putut.o îmbolnpvi de cancer mamar şi ovarianm scrie Libertatea.ro.

La câteva luni de la intervenţie, îndrăgita actriţă a ieşit la premiera filmului în care joacă iubitul ei, Brad Pitt, „World War Z”. Vedeta a purtat o rochie neagră, cu un umăr, dintr-un material fluid şi lucios, pe sub care nu avea sutien. I se putea distinge astfel noua pereche de silicoane, care a umplut golul rămas după mastectomie.

 

 


Distribuie
..