Drew Barrymore a ieşit din casă NEMACHIATĂ, la 39 de ani (FOTO)

Distribuie

Drew Barrymore este cu adevărat curajoasă. În lumea divelor de la Hollywood, în care actriţele rar se afişează nemachiate, chiar dacă merg la cumpărături sau la plajă, vedeta a ieşit pe stradă fără pic de fard. Nu doar că a plecat aşa de acasă, dar s-a şi fotografiat în taxi, naturală şi arătând grozav la cei 39 de ani.

Are 39 de ani însă nu-i arată. Frumoasa actriţă Drew Barrymore a avut un curaj nebun când a ieşit din casă fără machiaj, în condiţiile în care cu greu vezi o divă de Hollywood afişându-se în public, fără fardul cel de toate zilele.

Vedeta a luat un taxi pentru a merge la o întâlnire. Însă, pentru a-i da chipului ei un strop de strălucire, în timpul călătoriei cu maşina, actriţa a aplicat un corector pentru faţă cu sidef.

„Commuterbeauty riding in a cab putting on my @flowerbeauty GLISTEN UP HIGHLIGHTER chubby in pearl shimmer. It gives me the most amazing glow ! #nofilter on this (Înfrumuseţare de pasager, merg cu taxi-ul şi mă machiez. Am aplicat un corector de strălucire. Îmi dă o strălucire uimitoare. Fără editare (n.r.)”, a scris Drew pe contul ei de socializare.


Distribuie
..