Drama neștiută a Marianei Mihăilă! FOTO

Distribuie

În spatele fiecărui om vesel, zîmbitor, se ascunde o durere, poate chiar o pierdere…Chiar dacă nu a mai vorbit despre drama din viaţa ei, Mariana Mihăilă ascunde o trăire tristă, un tragic eveniment.

A fost o zi tulburătoare, un copil de cinci anişori îl aştepta cu nerăbdare pe tata să vină de la serviciu. Îi strânsese şi câteva ciocolate – preferatele sale. Însă acesta n-a mai ajuns acasă. A decedat într-un teribil accident rutier, lăsând-o pe mama cântăreţei văduvă la 26 de ani şi cu un copil de crescut: pe Marinica, aşa cum o alinta pe Mariana Mihăilă regretatul său părinte.
„A fost transportat la spital în stare gravă, iar medicii n-au mai putut să-l salveze. Când am mai crescut, cei care i-au fost alături în acele clipe mi-au destăinuit că ultimele sale cuvinte au fost „Ce-o să facă Marinica?…”. Deci gândul îi era la mine. Îmi este greu să vorbesc despre el, despre acea perioadă, căci mi-e dor de el… Decesul tatei mi-a lăsat o rană în suflet, iar aceasta nu se va tămădui niciodată”, ne spune printre lacrimi Mariana Mihăilă.

Peste doi ani, mama interpretei s-a recăsătorit, iar cel care i-a devenit tată vitreg a îndrăgit-o pe Mariana ca pe propriul copil.
„Mulţi spun că un părinte vitreg nu-i poate lua locul celui biologic şi că niciodată nu va ajunge să-l iubească pe copilul altuia ca pe al lui. Nu este adevărat. Oamenii sunt diferiţi. Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că după ce mi-a luat un tată, mi-a dat altul, care m-a iubit şi m-a ocrotit de parcă aş fi fost fata lui. Iar mama a avut norocul să să întâlnească un bărbat bun, familist. La un an după ce a apărut în viaţa noastră, l-am numit „tată” şi ţin minte că asta l-a emoţionat enorm. M-a luat în braţe şi m-a pupat”, povesteşte Mariana Mihăilă.

Zilele trecute una dintre cele mai îndrăgite interprete din Moldova, Mariana Mihăilă a adus în dar publicului un nou album, al doilea la număr. 

Mariana a reuşit să lanseze mult aşteptatul album cu genericul ,,Lalele”. Timp de 5 ani a reuşit să facă piese pentru cel de al doilea album, aici se găsesc piese mai noi şi mai vechi. De menţionat este faptul că albumul este dedicat tatălui său, pe care l-a pierdut acum 23 de ani în urmă. În pofida dramei pe care o are în suflet, cu ocazia lansării celui de-al doilea album, Mariana Mihăilă, a organizat un eveniment fastuos. A schimbat 4 ţinute stilate şi a creat o seară plină de magia sărbătorilor de iarnă.


Distribuie
..