Dramă în familia lui Celine Dion! Soţul cântăreţei a fost operat de cancer la gât

Distribuie

Soţul cântăreţei Celine Dion, Rene Angelil, a fost operat de cancer la gât, în decembrie 2013, se simte bine şi se recuperează, a declarat artista canadiană într-un comunicat.


În ultima vreme, Celine Dion s-a împărţit între concertele pe care le susţine în Las Vegas şi îngrijirea soţului său, Rene Angelil, în vârstă de 72 de ani, căruia i s-a extirpat cu succes o tumoare din zona gâtului, pe 23 decembrie 2013, informează contactmusic.com citat de Mediafax.ro.

„Nu vreau ca Rene să se streseze cu probleme legate de muncă. Doresc să se recupereze sută la sută. Mi-am susţinut concertele la Colosseum (în Las Vegas, n.r.) şi totul este sub control”, a afirmat Celine Dion, într-un comunicat pentru site-ul people.com.

Celine Dion şi Rene Angelil, care este şi managerul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994 şi au împreună trei copii: Rene-Charles, în vârstă de 13 ani, şi gemenii în vârstă de patru ani Eddy şi Nelson.

Celine Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie melomană cu 14 copii. Céline Dion a cucerit apoi, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În scurt timp, vocea sa a devenit cunoscută şi iubită în întreaga lume. În cei peste 25 de ani de carieră, Céline Dion a primit nenumărate premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.


Distribuie
..