Dragostea pentru Andreea Marin a suferit schimbări. Ce mărturisire a făcut soțul ei, Tuncay Öztürk

Distribuie

Tuncay Ozturk s-a mutat de aproape doi ani în România pentru a fi alături de soția sa, Andreea Marin. Renumit medic fizioterapeut, el susține că dragostea s-a schimbat odată ce s-a căsătorit. Mărturisirea, care de fapt este o declarație de dragoste, a fost publică, pe pagina lui de Facebook.

Tuncay Ozturk a postat o imagine cu el și Andreea Marin în care amândoi sunt numai un zâmbet.  Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat și nu au mai contenit cu urările. Ba mai mult, postarea lui Tuncay aproape că a devenit virală, bucurându-se de sute de share-uri.

”Dragostea este o floare care devine fruct prin căsătorie”, a scris Tuncay în dreptul imaginii.

Sunt părinți spirituali

Tuncay Ozturk, soţul Andreei Marin, nu a ascuns faptul că îi iubeşte foarte tare pe cei patru nepoţei ai săi şi că şi-ar dori el însuşi să fie tată. În plus, medicul fizioterapeut şi Violeta, fetiţa vedetei cu Ştefan Bănică jr., petrec destul de mult timp unul cu celălalt şi se înţeleg atât de bine încât se pare că e greu ca cineva să-i poată distrage de la activităţile recreative.

De altfel, şi Andreea Marin a declarat în câteva rânduri cât de bine se înţeleg cei doi. “Ne înţelegem foarte bine, dar eu sunt fericită pentru un alt detaliu: înţelegerea acestui bărbat cu copilul meu (…) Violeta îl place, se înţeleg bine”, declara Andreea în urmă cu ceva timp. Chiar dacă nu au făcut un bebe până acum, Zâna și Tuncay sunt totuși părinți… sprituali. Anul trecut, ei au botezat copilul unui prieten foarte bun de-al fizioterapeutului.

libertatea.ro.


Distribuie
..