Doliu în lumea artistică! A murit chiar în locuința sa! VIDEO

Distribuie

Actorul Jason Wingreen, vocea personajului Boba Fett (un vânător de recompense) din filmul ”Star Wars – The Empire Strikes Back” (Războiul Stelelor – Imperiul Contraatacă), din 1980, a murit la vârsta de 95 de ani.

Jason Wingreen a murit în locuința sa din Los Angeles, în ziua de Crăciun, după cum a declarat fiul actorului, Ned.

Jason Wingreen este cunoscut şi pentru interpretarea lui Harry, barmanul din serialul „All in the Family”. De asemenea, acesta a jucat în numeroase producţii celebre, între care „The Twilight Zone”, „Matlock”, „Star Trek” şi „Seinfeld”.

„Star Wars: Trezirea Forţei”, cel mai recent film din seria „Războiul stelelor”, a stabilit la sfârşitul anului trecut un nou record istoric, depăşind suma de un miliard de dolari din încasări pe plan mondial şi devenind pelicula care atinge cel mai repede acest prag.

Avanpremiera filmului „Star Wars – Trezirea Forţei” a avut loc în decembrie, la Los Angeles, în cinematograful Chinese Theatre, acolo unde a fost proiectat primul film din seria Star Wars, în 1977. Premiera filmului a avut loc pe 18 decembrie.

Nebunia Star Wars a atins întreaga lume, imaginile arătând cum fanii seriei stau la cozi în faţa cinematografelor.

Din distribuţia „Star Wars – Trezirea Forţei” fac parte legendarii Harrison Ford şi Carrie Fisher, deveniţi simboluri ale seriei, Harrison Ford jucând rolul lui Han Solo la trei decenii distanţă de cand a interpretat prima dată acest personaj.

libertatea.ro.


Distribuie