DOLIU în cinematografie! O actriţă celebră a MURIT! FOTO

Distribuie

Cunoscuta actriţă Joan Rivers, care a suferit un stop cardiorespirator săptămâna trecută, a murit la vârst de 81 de ani.

„Cu mare durere anunţ moartea mamei mele, Joan Rivers”, a declarat fiica actriţei, Melissa Rivers. „A murit împăcată la ora 1:17 pm, înconjurată de familie şi de prietenii apropiaţi. Eu şi fiul meu vrem să le mulţumim doctorilor, asistentelor şi staff-ului de la spitalul Mount Sinai pentru îngrijirea incredibilă pe care i-au oferit-o mamei mele”, a mai spus fiica lui Joan Rivers.

Actriţa a fost conectată la aparatele de ventilaţie asistată după ce a suferit un stop cardiorespirator în timpul unei intervenţii la nivelul coardelor vocale, la clinica Yorkville Endoscopy din New York, pe 28 august, scrie libertatea.ro.

Joan Rivers, una dintre prezentatoarele emisiunii TV „Fashion Police”, de pe postul E!, a părut într-o stare de spirit foarte bună cu o seară înainte de acea intervenţie chirurgicală şi a făcut mai multe glume, inclusiv unele despre moarte, în timpul unui show de comedie organizat la Laurie Beechman Theatre.

„Am 81 de ani – şi aş putea muri în orice moment. Aş putea să mă prăbuşesc chiar aici şi voi veţi putea să spuneţi: «Am fost acolo!»”, a glumit artista americană.

Joan Rivers este considerată un pionier privind accesul femeilor în lumea comediei. A devenit cunoscută în anii 1960, printre vedetele alături de care a lucrat pe scena cluburilor de comedie din New York aflându-se nume ca Bill Cosby, Richard Pryor, Woody Allen şi George Carlin, despre care Rivers a spus că nu s-a simţit niciodată ca şi cum ar fi fost parte a „clicii lor”.

În 1983 a obţinut una dintre cele mai râvnite poziţii din industrie, după ce gazda emisiunii „The Tonight Show” Johnny Carson a numit-o invitat special permanent.

Stilul său direct, acid şi autoironic a fost apreciat şi a atras mulţi fani, dar şi recunoaşterea meritelor de către industrie, iar în ultmii ani a devenit o acidă critică de modă, cu ţinta asupra vedetelor de la Hollywood.


Distribuie
..